søndag den 25. november 2012


Digital fotograferings tips

1. UNDGÅ KONTRASTFYLDTE SITUATIONER

Ekstreme derimod er et problem for både film og digital fotografering, men det er især et problem når skyderiet digitalt. Når højlys og skygger er også ekstreme, er detaljerne i begge områder i fare for at blive tabt. Selv du forsøger at "gennemsnitlig" eksponering, et kompromis mellem lys og mørke områder, skyggerne har tendens til at gå sort og højdepunkterne er udvisket.
Med digital fotografering, kan selv en subtil forskel i modsætning hertil betyde et fuldstændigt tab af detaljer i højlys. En lys område på broen af næse, for eksempel, der viser detaljer i et negativt kan let blæst på en chip.

Derfor forsøg deres bedste for at undgå kontrastfyldte situationer. Blakket belysning er et klassisk eksempel på hvad man skal undgå, men jeg har set portrætter gjort på overskyet dage (det var en lyst overskyet), der viser et tab af detaljer i hud tone, da kontrasten var lige lidt for meget for digitale kameraer til at håndtere. Bemærk: Jim Zuckerman underviser mange flere tip til digital fotografering i flere BetterPhoto kurser: Mastering lys; At tjene penge med din fotografering; Otte trin til mere dramatiske fotografering; Kreative teknikker i Photoshop; Fundamentals af fotografering og mange flere

2. AT MINDSKE DIN FLASH OUTPUT

Hvis du har problemer med flash på din kompakt digitalkamera bliver for stærk, er her en løsning. Først, hvis du kan programmere din flash til output mindre (ved at indstille det til-1 og -2, etc.) gøre det. Men hvis du synes, at det stadig er at lægge ud for meget lys, skal du holde din pegefinger dels over flash hovedet, når det gør billedet.
Det forekommer ulogisk, men lysmængden er så stærke, at det faktisk gør Tricket. Ikke kun har dette været en stor succes i banker ned af lys output for mig, det er også varmere flash lys. Lys fingeren flash gennemgår bliver blødere, mere afdæmpede og meget varmere.

3. HUSK DIN KAMERAINDSTILLINGER

Det er let at ændre hvidbalancen, ISO, etc., i din kameraindstillinger, alle inden for den samme fotografering-session. Men det er ikke altid så nemt at huske at ændre disse indstillinger tilbage - især mens i varmen i spændingen! Vi sig tager af problemet med et stykke farvet gaffer tape, som vi flytter ind i et område, der kan ses let som en påmindelse om, at vi har foretaget en ændring af de oprindelige indstillinger.
Det er kritisk vigtige, når du bruger Eksponeringskompensation. Efter returnere din setting(s) tilbage til normale, derefter lægger vi båndet i en plet, hvor det ikke får megen opmærksomhed. Dette bånd kan genanvendes på denne måde mange gange og vil stadig holde sig godt og forlader ikke eventuelle restkoncentrationer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar